۱- معروفیت و اعتلای نام بانک (به عنوان یک نشان تجاری) در بازارهای پولی و مالی.
۲- جذب مشتریان جدید.
۳- افزایش اعتماد و انگیزه مشتریان قدیمی بانک.
۴- همسویی با نیازهای مشتریان.
۵- سهولت دستیابی به بازارهای مالی جدید.
۶- امکان جذب نیروهای متخصص در زمانی کوتاه‌تر و با هزینه کمتر.
۷- بهبود کیفیت سرمایه‌گذاری‌های بانک نسبت به دارایی‌ها.
۸- بهبود نسبت کفایت سرمایه بانک.
اگرچه بازاریابی اینترنتی مزایای زیادی دارد اما برای اجرای بازاریابی بانکی موفق نمی‌توان صرفاًَ متکی به اینترنت بود، بانک‌ توسعه تعاون در بازاریابی مدرن علاوه بر استفاده از فناوری اطلاعات، با آموزش و ایجاد انگیزه و پرورش استعدادها و فرهنگ بازاریابی در کارکنان، بازاریابی را در کل سطوح یک مؤسسه مالی گسترش داده و نهادینه می‌سازد، به عبارت دیگر بازاریابی تنها محدود به بخش‌های تخصصی بازاریابی نمی‌شود بلکه باید تمامی کارکنان بانک توسعه تعاون باید در این امر شرکت ‌جویند.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

۱-۴- پیشینه پژوهش
۱-۴-۱- سوابق تحقیقاتی داخل کشور
کیفیت خدمات بانکی پیش از این موضوع چندین پایان نامه و مقاله ی پژوهشی فارسی و هم چنین مقالات متعدد بین المللی بوده است. در ایران بیشتر تحقیقات با هدف بررسی ارتباط کیفیت خدمات بانکی با رضایت مندی مشتریان صورت گرفته است و عموماً به این نتیجه رسیده اند که رضای تمندی حاصل بهبود کیفیت خدمات بانکی است. به عنوان مثال می شود از پایان نامه های زیر نام برد:

    • امینی(۱۳۸۵) تحقیقی با عنوان بررسی و شناسا یی موانع و چالشها در مسیر توسعه و بهبود بانکدار ی الکترو نیکی در بانک پارسیان انجام داده است . در این تحقیق متغیرهای تکنولوژ یکی، مد یریتی، سازما نی و هز ینه ای مورد بررسی قرار گرفته و چالشها، مشکلات ، موانع ومزایای پیشروی بانکدار ی الکترو نیک را مورد بررسی قرار می دهد . در پژوهش موردنظر عوامل موثر در ایجاد و توسعه بانکدار ی الکترو نیکی دربانک پارسیان متغیرهای مستقل می باشد که به چهار دسته عوامل تکنولوژیک، مدیریتی، سازمانی و هزینه ای تقسیم می شوند و بانکداری الکترونیک نیز متغیر وابسته تحقیق می باشد که محقق تاثیر متغیرهای مستقل تحقیق را بر رو ی آن بررسی کرده است.
    • حسنی (۱۳۸۶) تحقیقی با عنوان ارزیابی رضایت مشتریان از خدمات نوین بانک صادرات موردی استان مازندران انجام داده است . در این پژوهش به بررسی میزان رضایت مشتریان بانک صادرات استان مازندران از خدمات نوین آن پرداخته است ، به طوری که با بهره گرفتن از فرایند یک تحقیق توصیفی – پیمایشی بر این سوال تاکید شده است آیا مشتریان از خدمات نوین بانک صادرات مازندران رضایت دارند ؟ و میزان رضایت آنان در چه سطحی است ؟
    • بیاتی (۱۳۸۴) تحقیقی تحت عنوان ارائه چارچو بی جهت الکترو نیک ی کردن ارائه خدمات به مشتر یان در یک بانک منتخب ارائه نموده است . وی در این تحق یق در ابتدا با یک نگرش فر ایندی، ابعاد الکترو نیکی شدن را بر ای هر یک از فر ایندها ی کلیدی ارائه خدمات به مشتر یان در بانک تعیین و سپس عوامل الکترو نیکی شدن را شناسایی نموده و بعد از آن مراحل بلوغ الکترو نیکی فر ایندهای بانکداری شناسا یی شده و پس از تدوین این چارچوب صحت آن مورد بررسی قرار گرفته و سپس فرایندهای الکترونیکی شدن و میزان مطلوب آن در بانک پارسیان مورد ارزیابی قرار گرفته است.

۱-۴-۲- سوابق تحقیقاتی خارج از کشور
اینترنت فرصت های بازار بی پایانی را ایجاد کرده و یک مزیت قابل توجهی از ارتباط دوطرفه، که متفاوت از ارتباطات بازاریابی انبوه سنتی می باشد را ارائه می نماید (وارینگتون، ابگرب، کالدول، ۲۰۰۰)(وادو،۲۰۰۰). خاستگاه اینترنت به آزمایش وزارت دفاع ایالات متحده آمریگا در اواخر دهه ۱۹۶۰ بر می گردد، در آن زمان، هدف ایجاد شبکه های ارتباطی غیر متمرکز که می توانست منابع کامپیوتری را در یک دانشگاه تسهیم نماید بود (پالاب، ۱۹۹۶)(السورف، ۱۹۹۴). ظهوررسانه جدید و فلسفه نوین بازاریابی را محتاج به تعریف مجدد نموده است. بسیاری از محققان اعتقاد دارند که آمیخته بازاریابی و اینترنت ویژگی های منحصر به فردی در تغییر مرکز پارادایم درک شده ایفا می نماید و این خدمات درآینده بوجود می آید (بارنز ویرا، کلای کومب،۲۰۰۱). مولفه های حاصل از مطالعات صورت گرفته ذیلا بیان می گردد:

نام صاحب نظر

مولفه های بازاریابی اینترنتی

کالینام و مک اینتر(۲۰۰۲)

محصول، قیمت، توزیع، پیشبرد، سفارشی تولید کردن، محرمانه بودن، اطلاعات، خدمات پشتیبانی مشتری، سایت، امنیت، پیشبرد فروش

رافی محمد (۲۰۰۲)

تعامل ارتباطی، سفارشی تولید کردن، نام و نشان تجاری، توزیع، جامعه مشتریان، ارتباطات، قیمت و محصول

کاپن و هیلبرت (۲۰۰۱)

انتخاب، سفارشی تولید کردن، سازگاری، سهولت دسترسی، جامعه مشتریان، تغییر و تحول اطلاعات

اسکیرم (۲۰۰۱)

موقعیت یابی، بسته بندی، دروازه ها، جاده ها، صفحات، شخصی شدن، پیشبرد، پرداخت ها، فرایند ها، عملکر ها

در خصوص موضوع اینترنت و بازاریابی صاحبنظران زیادی به مطالعه پرداخته اند که نمونه هایی از آنها به شرح زیرند:

    • بلاتبرگ و دیتون: آنها در تحقیقات خود به تعامل دو طرفه و ضرورت دیالوگ به جای مونولوگ در این رسانه تأکید کرده اند.
    • هافمن و نواک (۱۹۹۷): مطابق نظر این دو پیشگام عرصه تعامل پیشرفتهای الکترونیکی و رفتار مصرفی، امکان پیاده سازی پارادایم بازاریابی مدرن، طبق الگوی بازاریابی سنتی وجود ندارد. فرایند بازاریابی مدرن با افزایش نقش مصرف کننده و فناوریهای پیشرفته تعاملی بین تولید کننده و مصرف کننده همراه است.
    • هایکل (۱۹۹۸): وی ورود اینترنت و فناوری اطلاعات در حوزه تجارت را مهم ارزیابی کرده و بازی با مشتریان را بسیار پراهمیت تر از بازی علیه رقبا دانسته است.
  • اکرل و کاتلر (۱۹۹۹): عدم انطباق سلسله مراتب سازمانهای واقعی با سلسله مراتب موجود در سازمانهای مجازی و افزایش ظرفیت تحمیل اراده مشتری در فرایندهای مختلف، از ویژگیهای سازمانهای جدید است. بازاریاب ها، در تعامل با خریداران، بسیار مؤثرتر از فروشنده ها هستند و بیشتر به عنوان مشاور مشتری ظاهر می شوند.
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...