مقطع کارشناسی ارشد : دانلود فایل ها با موضوع : بررسی تأثیر … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
۰٫۰۰۰
۱۱
۳۹
با توجه به خروجی آزمون دوجملهای، مشاهده میشود که سطوح معناداری بهدستآمده برای هر سه متغیر کمتر از ۰۵/۰ میباشد بنابراین میتوان نتیجه گرفت که نسبت افراد موافق و مخالف مطلوبیت وضعیت متغیر موردنظر برابر نیست و ازآنجاکه در تمامی متغیرها نسبت مشاهدهشده در طبقه دوم (بزرگتر از ۳، گروه موافق) بیشتر از طبقه اول (کوچکتر و مساوی ۳، گروه مخالف) میباشد بنابراین هر سه متغیر تعهد عاطفی، تعهد مستمر و عملکرد صادرات در شرکتهای موردمطالعه دارای وضعیت مناسب و مطلوبی میباشند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
فصل پنجم:
نتیجهگیری و پیشنهادها
- فصل پنجم:نتیجهگیری و پیشنهادها
- مقدمه
در پایان هر تحقیقی با توجه به فرضیات آزمون شده محقق باید نتایج کار را ارائه نماید. نتایج حاصل از فرضیات نیز اساس پیشنهادهایی هستند که در پایان تحقیق ذکر میگردند. بنابراین یکی از قسمتهای مهم تحقیق که میتواند راهی برای تبدیل نظریات به عمل برای موفقیت در آینده باشد نتیجهگیری درست و پیشنهادهای مرتبط و مناسب در هر تحقیق است. نتیجهگیری ما اگر بر پایه تحلیلهای صحیح برپاشده باشد میتواند مشکلات موجود در صنعت موردتحقیق را بهتر مشخص کند و بااینوجود با ارائه پیشنهادهای صحیح میتوان راهکارهایی مناسب را در مقابل تصمیمگیرندگان و یا سایر محققان قرار داد.
- بحث و نتیجهگیری
ازآنجاکه این تحقیق در صنعت مواد غذایی بهعنوان یکی از صنایع مهم صادراتی سودآور صورت گرفته است، ارائه نتایج این تحقیق که همانا گرد موضوع رقابت این صنعت در مقابل صنایع خارجی است میتواند ما را متوجه نقاط ضعف موجود درزمینه عناصر اصلی رقابتی شرکتهای فعال در صنعت مواد غذایی نماید. همچنین پیشنهادهایی که در آخر فصل ارائهشده حاصل ماهها تلاش محقق در مطالعه این صنعت بوده که امید است مفید واقع گردد. در این قسمت ابتدا فرضیات آزمون شده و بیان نتایج بهدستآمده با در نظر گرفتن مبانی نظری تحقیق بیان میگردد.
- نتایج بهدستآمده از اطلاعات جمعیت شناختی
- اطلاعات عمومی پاسخدهندگان
در جامعه موردمطالعه این تحقیق از بین ۷۰ نفر پاسخدهنده، ۳/۶۴ درصد آنها (۴۵ نفر) مرد و ۷/۳۵ درصد آنها (۲۵ نفر) نیز زن میباشند. ازنظر سنی، جامعه آماری تحقیق (شرکتهای مواد غذایی) دارای جامعه میانسال و جوان میباشد زیرا بیشترین فراوانی مربوط به این سنین است که حدود ۴/۲۱ درصد پاسخدهندگان (۱۵ نفر) در محدوده سنی ۳۶-۴۰ سال، ۹/۲۲ درصد پاسخدهندگان (۱۶ نفر) در محدوده سنی ۴۱-۴۵ سال، قرار دارند. بررسی وضعیت تحصیلی بالاترین درصد فراوانی به دارندگان لیسانس تعلق داشت که ۱/۴۷ درصد کل جامعه را تشکیل می دهند و این امر نشاندهنده این است که ازنظر تحصیلات شرکتهای مواد غذایی در وضعیت مطلوبی قرار دارند. واحد نمونه آماری تحقیق مدیران عامل و مدیران صادرات شرکتهای صادراتی مواد غذایی بودهاند که حدود ۱/۵۷ درصد پاسخدهندگان را مدیران عامل و مابقی را مدیران صادرات تشکیل میدهند. تحلیل میزان سابقه کار نیز نشان داد که ۱/۲۷ درصد از پاسخدهندگان سابقه کاری ۵-۱۰ را دارا میباشند.
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1401-04-13] [ 03:11:00 ب.ظ ]
|