IFI : این معیار شاخص برازش نموی است و به صورت زیر محاسبه می شود:

بطوریکه A = مقدار آماره خی دو تحت مدل مستقل و B = مقدار آماره خی دو تحت مدل پیشنهادی و نشان دهنده درجه آزادی مدل پیشنهادی هستند. هرچه مقدار IFI به یک نزدیک تر باشد نتیجه می گیریم که مدل پیشنهادی مناسب است.
CFI: این معیار شاخص برازش مقایسه ای است و به صورت زیر محاسبه می شود:

در این فرمول نیز مقادیر A ، B ، d و همانند قبل تعریف می شوند. هرچه مقدار CFI به یک نزدیک تر باشد نتیجه می گیریم که مدل پیشنهادی مناسب است.
RMSEA : این شاخص نشان دهنده جذر میانگین مربعات خطای تقریبی است و به صورت تفاضل بین مجموع مربعات خطای کلی و مجموع مربعات خطای مدل پیشنهادی محاسبه می شود. در صورتی که مقدار RMSEA از ۰۵/۰ کمتر باشد نتیجه می گیریم مدل مناسب است. در صورتی که مقدار آن بین ۰۵/۰ تا ۰۸/۰ باشد، مدل برازش داده شده مناسب و در صورتی که از ۱/۰ بالاتر باشد نتیجه می گیریم که مدل برازش داده شده ضعیف است.
۳-۹ روش تجزیه و تحلیل داده ها در بخش کمی
در این پژوهش از ضریب هبستگی پیرسون و رگرسیون جهت بررسی هبستگی و رابطه بین متغیرها و ارائه ی مدل رگرسیونی استفاده می گردد و سپس با بهره گرفتن از جدول تحلیل واریانس به بررسی مناسب بودن مدل رگرسیونی ارائه شده می پردازیم که به این منظور از نرم افزار۱۶ SPSS استفاده می شود سپس با بهره گرفتن از نرم افزار۱۸ Amos و با بهره گرفتن از معیارهای NFI ، RFI ، IFI ، CFI ، RMSEA به بررسی مدل ارائه شده و مناسب بودن آن می پردازیم و در نهایت با بهره گرفتن از تحلیل اکتشافی به ارائه ی مدلی با درصد صحت بالا می پردازیم.
.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
۴-۱ مقدمه
تجزیه و تحلیل داده ها فرآیندی چند مرحله ای است که طی آن داده هایی که از طریق بکارگیری ابزارهای جمع آوری در نمونه(جامعه) آماری فراهم آمده اند ، خلاصه،کدبندی ، و دسته بندی و در نهایت پردازش می شوند تا زمینه برقراری انواع تحلیل ها و ارتباط ها بین این داده ها به منظور آزمون فرضیه ها فراهم آید. در واقع تحلیل اطلاعات شامل سه عملیات اصلی می باشد: ابتدا شرح و آماده سازی داده های لازم برای آزمون فرضیه ها، سپس تحلیل روابط میان متغیرها و در نهایت مقایسه ی نتایج مشاهده شده با نتایجی که از فرضیه ها انتظار داریم (کامپنهود، کیوی، ۱۳۷۸ ، ۲۳۳). در این فرایند داده ها هم از لحاظ مفهومی و هم از لحاظ تجربی پالایش می شوند و تکنیک های گوناگون آماری ، نقش بسزایی در استنتاج ها و تعمیم ها به عهده دارند.

( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

تجزیه و تحلیل داده ها برای بررسی صحت و سقم فرضیات برای هر نوع پژوهشی از اهمیت خاصی برخوردار است. امروزه در بیشتر پژوهش هایی که متکی بر اطلاعات جمع آوری شده از موضوع مورد پژوهش است، تجزیه و تحلیل اطلاعات از اصلی ترین و مهم ترین بخش های پژوهش محسوب می شود. داده های خام با بهره گرفتن از نرم افزار آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند و پس از پردازش به شکل اطلاعات در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیرند.
برای تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده ، آمار تحلیلی به دو صورت ،آمار توصیفی و استنباطی مطرح می گردد. در ابتدا از آمار توصیفی، شناختی از وضعیت و ویژگی های جمعیت شناختی پاسخ دهندگان حاصل می شود و در ادامه در آمار استنباطی ، این پژوهش به بررسی روابط علی بین متغیرهای موجود در مدل مفهومی پژوهش می پردازیم. برای تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات بر اساس اهداف از پیش تعیین شده، داده های مربوط به هر یک از متغیرها که از پاسخ به پرسشنامه طراحی شده ، منتج شده است در قالب مشخصه های عددی آماری توصیف گردیده و سپس با بهره گرفتن از الگوهای آماری مناسب، فرض های پژوهش مورد آزمون قرار گرفته است.
تجزیه و تحلیل داده های آماری در این پژوهش بوسیله نرم افزار۱۶ spss و۱۸ Amos انجام می شود . در این بخش سعی شده است که تمام عملیات آماری انجام شده بر روی پرسشنامه در قالب دسته بندی معین، ارائه شود.
۴-۲ بررسی آمار توصیفی داده ها
قبل از وارد شدن به محاسبات اصلی، به تشریح ویژگیهای جمعیت شناختی نمونه آماری می پردازیم.. ویژگیهایی که در این تحقیق مورد توجه قرار گرفته شده است، عبارتند از: وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر جنسیت، سن، میزان تحصیلات و شغل.
۴-۲-۱ جنسیت
جنسیت در زمره مقیاسهای اسمی است ،لذا جدول فراونی می تواند اطلاعاتی کلی در رابطه با این متغیر در اختیار ما قرار دهد. همانطور که در جدول (۴-۱) مشاهده می شود از کل ۳۸۴ نفری که به سوالات پرسشنامه پاسخ داده اند ۱۲۸ نفر (۳/۳۳ درصد) زنان و ۲۵۶ نفر (۷/۶۶ درصد) مردان تشکیل می دهند.
جدول ۴-۱: توصیف جنسیت پاسخ دهندگان

درصد فراوانی

فراوانی

جنسیت

۳/۳۳

۱۲۸

زن

۷/۶۶

۲۵۶

مرد

۱۰۰

۳۸۴

کل

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...