کمتر از ۰۸/۰

۰۴۲/۰

۰۶۲/۰

۰۵۷/۰

۰۵۰/۰

همانطور که مشخصه های برازندگی جدول نشان می دهد داده های این پژوهش با ساختار عاملی و زیربنای نظری تحقیق برازش مناسبی دارد و این بیانگر اعتبار یافته های تحقیق از مدل ساختاری است. لذا آزمون فرضیات تحقیق از دقت مطلوبی برخور دار هستند.
به منظور بررسی کفایت حجم نمونه برای برآورد پارامتر های مورد نیاز از ضریب قدرت استفاده شد. نتایج بررسی کفایت حجم نمونه نشان می دهد ضریب مدل با در نظر گرفتن بعد حجم نمونه برابر ۸۹۲/۰ محاسبه شده است که نشان می دهد این مقدار کامل شده است و لذا ضریب قدرت کارا است زیرا انتخاب های متعددی از بین ماتریس ایجاد شده در دست بوده است و خطای نوع اول نیز از ۰۵/۰ فراتر نرفته است و ادعای رد فرض صفر در آزمون و نتایج قابل اتکاء است. زیرا برازش قدرت یک در خطای کمتر از ۰۵/۰ رخ داده است و به دلیل کمتر بودن این مقدار خطای نوع اول مدل نیز کنترل شده است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

نمودار ۴-۷ تعیین ضریب مدل باتوجه به حجم نمونه مورد مطالعه برای پارامتر های مدل نهایی(ساختاری)

نمودار ۴-۸ تعیین ضریب رشد قدرت مدل ساختاری مبنی بر سطح معنی داری پارامتر های مدل
۴-۴ مدل نهایی تحقیق
مدل نهایی حاضر با تمامی ضرایب مسیر به دست آمده در شکل ۴-۱۸ نمایش داده شده است. نتایج حاصل از اندازه گیری مدل ها نشان می دهد که موارد انتخابی، توضیحات خوبی برای هر سازه فراهم آورده است.
سن کم (۵۹/۰-)
سن بالا (۶۹/۰-)
سن بالا (۰۹/۰-)
سن کم (۰۶/۰-)
(۵۷/۰-)
(۲۰/۰)
(۱۸/۰-)
(۲۷/۰)
(۵۰/۰-)
(۶۰/۰-)
(۳۳/۰-)
مدل ۴-۱۸ مدل نهایی پژوهش
فصل پنجم:
بحث و نتیجه گیری
۵-۱ مقدمه
این فصل آخرین فصل پژوهش حاضر است. دراین فصل خلاصه تحقیق و نتایج آن مورد مطالعه قرار خواهد گرفت و همچنین به موانع و محدودیت تحقیق وارائه پیشنهادات اشاره خواهد شد.
۵-۲ نتایج پژوهش
۵-۲-۱ نتایج ویژگی های جمعیت شناختی
نتایج ویژگی های جمعیت شناختی افراد گروه نمونه به شرح ذیل مشخص گردید:
۱- از یافته های پژوهش مشخص گردید افراد گروه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال بیشترین فراوانی را با ۷/۴۴ درصد از نمونه مورد مطالعه به خود اختصاص داده و گروه سنی بیشتر از ۵۰ سال کمترین فراوانی را با ۳/۱ درصد از نمونه مورد مطالعه به خود اختصاص داده است. میانگین سنی در نمونه مورد مطالعه ۱۹/۳۳ سال و انحراف معیار ۸/۶ می باشد.
۲- با توجه به نتایج بدست آمده از تحلیل داده ها، بیشترین فراوانی به افراد طبقه کارشناسی با تعداد ۱۲۲ نفر معادل ۳/۸۱ درصد تعلق دارد و کمترین فراوانی مربوط به طبقه دکتری می باشد که با ۱۱ نفر معادل ۳/۷ درصد از نمونه، کمترین فراوانی را به خود اختصاص داده اند.
۳- بر اساس اطلاعات گردآوری شده ۵۸ نفر از افراد مورد مطالعه را مردان با ۷/۳۸ درصد از نمونه به خود اختصاص داده اند و ۹۲ نفر را نیز گروه زنان با ۳/۶۱ درصد تشکیل داده اند. بنابراین تعداد زنان در نمونه مورد مطالعه بیشتر از مردان است.
۴- بر اساس اطلاعات گردآوری شده بیشترین فراوانی سابقه شغلی کلی مربوط به طبقه زیر ۵ سال است که ۳۸ درصد از نمونه را به خود اختصاص داده است. کمترین فراوانی نیز مربوط به طبقه بالای ۱۵ سال است که ۷/۱۴ در صدر از نمونه را به خود اختصاص داده است. میانگین سابقه ۷۹/۸ سال و انحراف معیار ۳۰/۶ می باشد.
۵- بر اساس اطلاعات گردآوری شده بیشترین فراوانی سابقه شغلی سازمان فعلی مربوط به طبقه بین یک تا ۵ سال با ۵۰ درصد از نمونه را به خود اختصاص داده است. لذا مشخص می شود که نیمی از پاسخگویان در شرکت فعلی بین یک تا پنج سال سابقه دارند. کمترین فراوانی نیز مربوط به طبقه زیر یک سال با ۷/۲۲ درصد از کل افراد نمونه است.
۵-۲-۲ نتایج بررسی مدل پژوهش
به منظور بررسی نقش هر یک از ابعاد در اندازه گیری مفهوم هیجان خواهی از یک مدل تحلیل عاملی تائیدی مجزا استفاده شد. نتایج نشان می دهد که هر شش متغیر نقش معنی داری را در اندازه گیری سازه هیجان خواهی داشته اند زیرا که مقدار t بالای ۹۶/۱ محاسبه شده است.
مدل ۵-۱ مدل تحلیل عاملی تائیدی هیجان خواهی
جدول ۵-۱ نتایج مدل اندازه گیری هیجان خواهی

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...