فایل پایان نامه با فرمت word : دانلود مطالب پایان نامه ها با موضوع بررسی رابطه … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
مجموع
منبع: (داده های پژوهش)
بررسی اطلاعات بدست آمده ازپرسشنامه، اطلاعات متغیرهای پژوهش مطابق جدول و نمودارهای زیر میباشد. با توجه به اطلاعات بدست آمده از متغیرهای پژوهش میانگین، انحراف معیار، واریانس و دیگر موارد دیگر در داخل جدول نمایش داده شده است.
نمودار ۴- ۶ وضعیت توصیفی متغیر کارآفرینی استراتژیک
نمودار ۴- ۷ وضعیت توصیفی متغیر مزیت رقابتی
نمودار ۴- ۸ وضعیت توصیفی متغیر عملکرد سازمانی
مطابق جدول فوق مشاهده میشود میانگین تمام متغیرکارآفرینی استراتژیک پاین تر از حد استاندارد میباشد بنابراین در سطح مطلوبی نیست. ولی میانگین متغیرهای مزیت رقابتی و عملکرد سازمانی پژوهش بالاتر از حد متوسط(مقدار۳)است پس بطورتوصیفی گفته میشودکه وضعیت این متغیرهادرحدمناسبی است.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۴-۳- آمار استنباطی
۴-۳-۱- بررسی فرض نرمال بودن داده ها با بهره گرفتن از آزمون کولموگرف- اسمیرنوف (K- S)
برای استفاده از تکنیک های آماری ابتدا باید مشخص شود که داده های جمع آوری شده از توزیع نرمال برخوردار است یا غیر نرمال. چون درصورت نرمال بودن توزیع داده های جمع آوری شده برای آزمون فرضیه ها می توان از آزمون های پارامتریک استفاده نمود و در صورت غیر نرمال بودن از آزمون های ناپارامتریک. بدین منظور در این مرحله به بررسی نتایج حاصل از ازمون کولموگروف – اسمیرنوف در مورد هریک از متغیرها ی وابسته و مستقل می پردازیم و بر اساس نتایج حاصل، آزمون های مناسب برای بررسی صحت و سقم فرضیات تحقیق را انتخاب می کنیم.
داده ها ی متغیر i دارای توزیع نرمال است. :
داده ها ی متغیر i دارای توزیع نرمال نیست. :
با توجه به نتایج جدول زیر اگر مقدار سطح معنی داری بزرگتر از مقدار خطا باشد، فرضیه صفر را نتیجه میگیریم و در صورتی که مقدار سطح معنی داری از مقدار خطا کوچکتر باشد فرضیه یک را نتیجه میگیریم.
جدول ۴-۹: نتیجه آزمون نرمال بودن ابعاد کارآفرینی استراتژیک
نتیجه گیری
تایید فرضیه
مقدار خطا
سطح معنی داری
عامل
نرمال نیست
۰۵/۰
۰۰۵/۰
تفکر استراتژیک
کارآفرینی استراتژیک
نرمال نیست
۰۵/۰
۰۰۰/۰
متعادل کننده اکتشاف و بهره برداری
نرمال است
۰۵/۰
۰۰۶/۰
نواوری مستمر
(منبع: داده های پژوهش)
جدول ۴-۱۰: نتیجه آزمون نرمال بودن مزیت رقابتی
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1401-04-13] [ 03:18:00 ب.ظ ]
|