همان طور که در نمودار ۶٫۴ قابل مشاهده است میانگین انتظارات اصلی نشان داده شده است.
شکل۶٫۴: نمودار توزیع میانگین انتظارات اصلی میان کاربران بانکداری موبایلی
۳٫۲٫۴- تحلیل­های استنباطی (پاسخ به سوال­های پژوهش)
به منظور برآورد وضعیت پارامترهای جامعه پژوهش بر اساس آماری توصیف شده از شاخص­ های آمار استنباطی استفاده می­ شود. از جمله آزمون­های آماری استفاده شده در این قسمت می­توان به آزمون میانگین تک نمونه ­ای، آزمون فریدمن و آزمون کروسکال- والیس اشاره کرد.
۱٫۳٫۲٫۴- شناسایی انتظارات با اهمیت کاربران بانکداری موبایلی
از آنجا که پژوهش حاضر، پژوهشی ترکیبی و از نوع اتصال دو مجموعه داده ­های کیفی و کمی است برای تعیین انتظارات بااهمیت کاربران بانکداری موبایلی به جمع­آوری داده ­های کیفی از طریق مرور ادبیات پژوهش و برگزاری جلسات مصاحبه با این کاربران مبادرت نمودیم. طبق داده ­های کیفی حاصل از این مرحله ۲۸ انتظار کاربران از بانکداری موبایلی تفصیلی شناسایی شدند این و انتظارات (۲۸ نیاز و انتظارات کاربران بانکداری موبایلی) به ۴ عامل اصلی که به طور خلاصه در جدول ذیل آورده شده ­اند، طبقه ­بندی شد.

( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

جدول۸٫۴: انتظارات شناسایی شده کاربران بانکداری موبایلی

انتظارات اصلی کاربران بانکداری موبایلی

انتظارات خدمات اصلی بانکداری موبایلی

انتظارات خدمات افزوده بانکداری موبایلی

انتظارات شرایط تسهیل کننده برای استفاده از بانکداری موبایلی

انتظارات ادراک مفید بودن استفاده از بانکداری موبایلی

در مرحله دوم پژوهش که مرحله جمع­آوری داده ­های کمی است برای آزمون انتظارات شناسایی شده در مرحله کیفی، پرسشنامه طراحی شده بین ۳۷۵ نفر از کاربران بانکداری موبایلی توزیع شد و از پاسخ دهندگان خواسته شد طبق مقیاس ۴ نقطه­ای مشخص کنند که هر یک از انتظارات تا چه حد برای آنها دارای اهمیت است (حد متوسط به علت عدم گرایش داده ­ها به آن و اینکه مشخص شود آیا انتظارات دارای اهمیت بوده ­اند یا خیر، از طیف پاسخ­گویی پرسشنامه حذف شد). پس از جمع­آوری پرسشنامه ­ها و کنار گذاشتن پرسشنامه ­های فاقد اعتبار، در مجموع ۳۰۸ پرسشنامه برای تجزیه و تحلیل داده ­ها مورد استفاده قرار گرفتند. گزینه­ های قابل انتخاب برای هر یک از سوالات و امتیازات مربوطه به شکل جدول ۹٫۴ بوده است.
جدول۹٫۴: گزینه­ ها و امتیاز قابل انتخاب هر یک از سوالات پرسشنامه

گزینه­ ها
کاملا بی­اهمیت
کم اهمیت
مهم
خیلی مهم

امتیاز
۱
۲
۳
۴

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...