دانلود فایل پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین در رابطه با بررسی تطبیقی سیاست … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
نوع مشارکت در هر دو محله مورد مطالعه بیشتر به صورت مشورتی می باشد اما درصدهای موجود در جدول شماره ۳۷ حاکی این امر است که ترتیب نوع مشارکت در دو محله متفاوت می باشد بدین صورت که در محله سورو پس از مشارکت مشورتی، مشارکت یدی و مالی در رتبه دوم و سوم قرار می گیرند در حالیکه نوع مشارکت در محله چاهستانیها پس از مشارکت مشورتی، به ترتیب به صورت همکاری با ادارات و مؤسسات مربوطه و مشارکت یدی می باشد، و مشارکت مالی در رتبه آخر قرار می گیرد.
جدول شماره۳۷ : درصد نوع مشارکت ساکنین
نوع مشارکت
مالی
یدی
مشورتی
همکاری با ادارات و مؤسسات مربوطه
جمع
سورو
۸/۱۳
۲/۱۷
۹/۵۶
۱/۱۲
۱۰۰
چاهستانیها
۷/۷
۱/۱۱
۷/۵۴
۵/۲۶
۱۰۰
منبع: مطالعات میدانی نگارنده
نمودار شماره۲۱ : درصد نوع مشارکت ساکنین
انتخاب نوع مشارکت در امر بهسازی محله توسط افراد می تواند متأثر از میزان تحصیلات آنها نیز باشد. به عنوان مثال میزان مشارکت مشورتی در محله سورو نسبت به محله چاهستانیها درصد بیشتری را به خود اختصاص داده است که این امر می تواند متأثر از میزان تحصیلات پاسخگویان در دو محله سورو و چاهستانیها باشد، به طوری که ۱۵/۶۷ درصد افراد با تحصیلات فوق دیپلم و لیسانس در محله چاهستانیها و ۷۵/۷۲ درصد این افراد در محله سورو مشارکت مشورتی را به عنوان گزینه برتر انتخاب کرده اند. بنابراین با توجه به داده های حاصل از پرسشنامه می توان چنین نتیجه گرفت که اکثر افراد با سطح تحصیلات دیپلم به بالا مشارکت مشورتی را در امر بهسازی محله کارساز می دانند. اما افرادی که تحصیلات دیپلم به پایین دارند از مشارکت به صورت یدی، مشورتی و نیز همکاری با ادارات و مؤسسات مربوطه استفاده می کنند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
در خصوص مشارکت مالی می توان گفت که این نوع مشارکت بیشتر مربوط به افراد با سطح درآمد بیشتر از ۴۰۰ هزار تومان می باشد، که در محله چاهستانیها با توجه به میزان درآمد ساکنین این نوع مشارکت نسبت به محله سورو طرفدار کمتری دارد و درصد کمی(۷/۷دصد) را به خود اختصاص می دهد.
۵-۴- امنیت اجتماعی محله
امنیت از ریشه امن است که در مقابل بیم و هراس و ناامنی استفاده می شود. امنیت یکی از نیازهای فطری بشر است که با جوهر هستی انسان پیوند ناگسستنی دارد(شادنیا، ۱۳۸۲: ۷۷). به طور کلی امنیت را می توان از نقطه نظر اجتماعی و فرهنگی، وضعیتی آرام تلقی کرد که انسان در نهایت ایمنی نسبت به جان، مال، ناموس، حیثیت، هویت، ارتباطات، تفکرات،
ارزش ها و … خود چه در زمان حال و چه در آینده اطمینان داشته و شبانه روز را با تحمل حداقل ریسک ممکن سپری سازد.
امنیت اولین عاملی است که موجب می شود انسان ها کنار هم آیند، از نیروی هم کمک گرفته، در مسئولیت های اجتماعی مشارکت جویند تا آسوده تر و متعهدتر زندگی کنند. توسعه و پیشرفت جامعه و برخورداری از فرصت ها و ظرفیت های لازم اجتماعی و فرهنگی همواره نیازمند بهره مندی از امنیت است (صالحی امیری و افشاری نادری، ۱۳۹۰: ۵۱-۵۰). در واقع احساس امنیت شهروندان موجب بالا رفتن آسایش و رفاه شهروندان و پذیرش انجام امور تعهد و مسئولیت خواهد شد (موسوی و همکاران، ۱۳۸۷: ۳۹).
۱-۵-۴- امنیت و جرایم موجود در محلات مورد مطالعه
در این پروژه برای سنجش میزان امنیت محلات مورد مطالعه همچنین دو سؤال ” تا چه ساعتی از شب می توانید در محله با آرامش رفت و آمد کنید؟” و “چه جرایمی بیشتر در محله شما رخ می دهد؟ ” از ساکنین آنها پرسیده شد که اطلاعات مربوط به آن در جداول زیر آورده شده است.
همانطور که جدول زیر نشان می دهد ۳/۴ درصد افراد ساکن در محله چاهستانیها حداکثر ساعت رفت و آمد در شب را ساعت ۷ شب انتخاب کردند در صورتیکه در محله سورو پایین ترین ساعت رفت و آمد در شب ساعت ۸ شب بوده است که خود بیانگر عدم امنیت در شب در محلات موردمطالعه می باشد.
جدول شماره۳۸ : درصد حداکثر ساعت رفت و آمد در شب
ساعت
۷ شب
۸ شب
۹ شب
۱۰ شب
۱۱ شب
۱۲ شب
جمع
سورو
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1401-04-13] [ 03:12:00 ب.ظ ]
|